dominikzw Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Witam Czy jest możliwość ustawienia w jakiś sposób albo uzyskania informacji ile wynosi spalanie według swoich ram czasowych. Z tego co widzę to pokazuje spalanie od momentu uruchomienia silnika do wygaśnięcia, a mnie by bardziej interesowało np. resetuje licznik każdego 1 dnia miesiąca i na koniec miesiąca mogę zobaczyć - przejechanych x km, średnie spalanie x litrów. dziękuje za informacje i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Myślę że zostaje ci metoda tradycyjną.Kartka i papier. Na koniec kalkulator.:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Szkoda, w primerze jest taka statystyka i się kasuje kiedy chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 35 minutes ago, dominikzw said: uzyskania informacji ile wynosi spalanie według swoich ram czasowych. Pewnie, że jest. Resetujesz komputer 1 dnia miesiąca a kolejnego miesiąca w dniu 1 odczytujesz wartości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 A możesz powiedzieć w jaki sposób to uzyskać? Rozumiem statystykę przejechanych km. Ale statystyke spalania z tego okresu to jedynie widzę taką (przykładowe zdjęcie poniżej), a ono pokazuje obecne spalanie i najlepsze...a nie średnie z tego okresu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 27 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Są dwa liczniki spalania, jeden pokazuje średnie danej jazdy, jest również drugi i jego resetując masz średnie spalanie od wykonanego resety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 27 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2020 Chodzi o tą statystykę? Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 28 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Dzięki za pomocWysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.