dominikzw Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 WitamMam problem, ktoś pomoże jak wyzerować ten licznik?Zresetowanie malego licznika (przyciskiem przy kierownicy po lewej stronie) nic nie daje.W ustawieniach display setting-eco drive-view history też nic nie dało Dziekuje za pomoc Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rex-er Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Przytrzymaj enter na kierownicyWysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dzieki, zresetowalem oba.Tylko nie rozumiem że pomimo ze wyczyściłem oba. To podczas jazdy fuel ekonomy 1 i fuel ekonomy 2 mierza i podaja dwa rozne wskazania. Myslalem ze tylko jeden bedzie mierzyl a drugi bedzie wynosil 0. Jak to interpretowac? Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Jeden Ci podaje dane bieżące (od ostatniego uruchomienia), a drugi zlicza średnie od chwili zresetowania do obecnej. Instrukcję przepiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Nie przepiłem, czytylem ale nie znalazlazlem wtedy odpowiedzi, a teraz nie mam instrukcji przy sobie.A ktory odpowiada za ktory? Fuel ekonomi 1 za spalanie na danym uruchomieniu czy od momentu resetu? Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberekp Opublikowano 6 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 1 za wskazania od resetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominikzw Opublikowano 6 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2020 Dziękuję Wysłane z mojego F8331 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deyv1992 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 odgrzeje troche. czy jest mozliwosc pokazania gdzies dystansu malych kilometrow tzn od odcinka A do odcinka B w danej chwili ile zrobilem km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Tu masz temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi