Adammikra Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Witam jestem nowy....więc mały wstęp.... od 2 lat jestem szczęśliwym posiadaczem nissana micra k11 rocznik1995,samochód jeździ prawie bezproblemowo cały czas,ale ostatnimi czasy mam problem z manetką kierunkowskazów,a dokładniej włącznik świateł pozycyjnych.po odpaleniu i wlączeniu swiateł zapala się tylko lewa strona,jeśli włączam długie i chcę powiedzmy mrugnąć to zapalają się 2,jeśli delikatnie ruszam manetką to czasem lampa zaskakuje. jak rozwiązać ten problem? napiszę tylko że nr manetki 36750A 3 43 94 i jest to manetka przedliftowa i nie dostępna nigdzie oprócz autodock za około 1200zł pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gery Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 kup sprawna uzywana micra nie ma przekaznikow i styki sie pala w przelacznikach.taka manetka 30zl kosztuje. szukales na fejsie?na klub micry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.