Moby7 Opublikowano 9 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Cześć Od jakiegoś czasu słyszę po wjeździe na rondo przy skręcie w lewo pojedyńczy stuk. Stuk według mnie pochodzi z okolic przedniego koła od strony pasażera. Przebieg 12000 km. Dźwięk przypomina stuknięcie przedmiotu np. w schowku. Spotkaliście się z takimi objawami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosman Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Na przegub trochę za wcześnie. Miałem taką historię . Okazało się że wysunęła się tuleja z wahacza i przy każdym skręcie stukała metal o metal. Wpierw było podejrzenie na przegub.Został wykluczony , potem teleskop , okazał się ok. Dopiero na kanale okazało się co to było. Oczywiście nie znaczy że to tuleja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yonex Opublikowano 29 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Mi od 5 lat puka przy skręcie a podczas przeglądów wszystko jest ok. TTTM - ten typ tak ma - chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.