Gość morbid Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no i stało się aku.odmówił współpracy i złożył wymówienie.Cały problem w tym że niemam żdnych danych o mocy.Więc tu prośba :wink: jaki założyć by dał radę w dieselku :? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 Najważniejsze w dieslu to żeby miał duży prąd rozruchowy, a co do AH to w granicach 74-80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morbid Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 mam na oku 60Ah600A-czy taki wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 mam na oku 60Ah600A-czy taki wystarczy 600A wg jakiej normy? SAE, DIN czy innej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morbid Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 mam na oku 60Ah600A-czy taki wystarczy 600A wg jakiej normy? SAE, DIN czy innej? nie wiem :? a która jest najlepsza :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 a która jest najlepsza :?: Nie ma czegoś takiego jak lepsza i gorsza, tylko różne wartości (np moc silnika może być podawana w kW lub KM). Dla porównania 600A wg normy SAE = 335A (DIN) = 540A (EN) = 390A (IEC) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość morbid Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 a która jest najlepsza :?: Nie ma czegoś takiego jak lepsza i gorsza, tylko różne wartości (np moc silnika może być podawana w kW lub KM). Dla porównania 600A wg normy SAE = 335A (DIN) = 540A (EN) = 390A (IEC) dzięki a to się chyba uśmiałeś jak zapytałem "która lepsza" ,ale dobry humor jest lepszy od złego :wink: pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 dziękia to się chyba uśmiałeś jak zapytałem "która lepsza" ,ale dobry humor jest lepszy od złego :wink: pozdrawiam Wcale się nie przejmuj, każdy może się pomylić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.