Gość krzysno Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 moja sonda lambda podczas pracy czasami daje napięcie powyżej 1 V tzn. nawet do 1.5v. czy oznacza to że jest ona uszkodzona? sonda 3 przewodowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 -- Nie ma bata zeby przekroczyła 0,96 V... Na 50 badanych przezemnie nissanów Od 1,4 do 2,4 nigdy nie przekraczało wspomnianej wyżej wartości. Jest kto chętny zeby mu sprawdzic sonde w 3 litrowym VG30 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysno Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 czyli jest uszkodzona? napięcie to pokazywał komputer Nissan consult Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 czyli jest uszkodzona?napięcie to pokazywał komputer Nissan consult Napięcie zależy od stanu pracy silnika. Też mi się wydaje że ponad 1V to za dużo. Ale może co inne wpływa na to że sonda nie jest w stanie ustawić uboższej mieszanki i wytwarza za wysokie napięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 ja mówiłem o pomiarach Woltomeirzem... Nissanowska Sonda L nie jest fizycznie w stanie dać więszkego napięcicia niż 1V. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymon Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 A moja pokazuje 1,4 Volta w P10 i co ja mam teraz zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.