drds Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 No i dopadło moją wentylację. Poprzestawiało się coś w klimatroniku i działa jak chce. Żeby porządnie dmuchało to muszę włączyć obieg wewnętrzny, bo jak nie to ledwo dmucha. Tak jakby było zupełnie na odwrót. Mam umówiony serwis tylko ciekawe czy zrobią to na rozszerzonej gwarancji ( 5 lat) ? No i niestety oprócz serwisu mam jeszcze Covida i d... bo termin muszę przesunąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Ja bym odłączył akumulator na kilka minut. Powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 W dniu 12.10.2020 o 16:09, drds napisał: No i niestety oprócz serwisu mam jeszcze Covida i d... bo termin muszę przesunąć. Kurna...DRDS,,,,oby poszło bezobjawowo,życzę Ci tego z całego serca... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Trochę objawów jest, ale powoli przechodzi. Ale wydolność marna, siły brak. Ale nie to najgorsze. Rodzice obydwoje mają zapalenie płuc i są w poważnym stanie , tak że może być niewesoło. Ciągnę ich jak mogę, ale kiepsko wygląda. Nawet nie w głowie mi teraz ta wentylacja. Dzięki za dobre słowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 Trzymcie się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.