Tazz1908 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Witam mam mały problem w swoim Nissanie.Zawsze przy odpalaniu auta zegary a raczej wskazówki prędkościomierza i obrotomierza ładnie przekręcamy się w prawo i wracały do początku,od 2 dni tej funkcji brak ,obrotomierz odrazy wskazuje obroty.prosze o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emjot Opublikowano 23 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 To się zmienia w ustawieniach licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vahanar Opublikowano 24 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2020 Przejdż w ustawieniach między zegarami do pozycji Display Effect. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tazz1908 Opublikowano 31 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Dziękuję za odpowiedź.Dzisiaj sprawdzałem i wszystko mam "on"Raz chodzą wskazówki raz nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.