ppiekarski16594 Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Dzień dobry od niedawna jestem posiadaczem Nissana Qashqai+2 2.0 benzyna 141 KM , wymieniłem filtry oleju powietrza i kabiny ale nie wiem gdzie jest umiejscowiony filtr paliwa i jaki jest jego nr seryjny;. gdzieś czytałem ze jest on umiejscowiony w baku paliwa i że jest bezobsługowy, ale czy to prawda? Proszę o fachową pomoc kolegów posiadaczy Nissana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzyy Opublikowano 28 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2020 Filtr paliwa jest niewymienny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holownik Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 W zbiorniku paliwa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.