cedricco Opublikowano 31 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2020 Witam Chciałbym się poradzić ponieważ zaistniała taka sytuacja w mojej Nysie że po włączeniu zapłonu ale nie odpaleniu silnika tak aby kontrolki się za świeciły sondy za katalizatorem wskazują obie 0.28 V czy to jest normalne zjawisko? Czy to mogę się mylić ale powinno być 0 V tak jak i przed katalizatorem proszę o podpowiedzi i wyjaśnienie zaistniałej sytuacji. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam Szerokie Grono Wszysrkich Forumowiczów. Dodam że sondy są nowe z przepływką OEM sondy NTY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karabu Opublikowano 1 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Witam. Właśnie wróciłem od swojej Nyski aby sprawdzić jak jest u mnie . Okazuje się że mam tak samo. Ja mam dwie sondy za katem, CZOŁGIEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 1 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 Dziękuję kolego karabu bardzo mi pomogłeś. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.