B99 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Witam. Gdzie mozna zdobyć plyte z nawigacją z aktualnymi mapami do primerki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercleb Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Jak szukasz do oryginalnej navi do daj sobie spokój, ja miałam P12 z navi, ale obsługiwała wersję map Xanavi X6 i najnowsza jaką miałem na płycie to była chyba z 2012 i na 100% nie było Polski, wątpię, że coś nowszego wyszło. Ponoć w nowszych P12 była navi na Xanavi X7, tam jak pamiętam była dostępna nowsza wersja i z chyba z Polską, ale raczej i tak nic w miarę nowego nie dostaniesz do tej nyski Tu masz temat na tym forum o mapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Kup sobie dobry telefon, uchwyt i daj sobie spokój z oryginalną nawigacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B99 Opublikowano 9 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Ok dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.