andzius Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 Witam! Wyświetla mi się system strat stop system fauld, po czym zapala się check engine. Po podłączeniu do komputera pokazuje błąd P0138 i 0037. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę i pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujekgoodadvice Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3630888.html Polecam ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 18 godzin temu, andzius napisał: Witam! Wyświetla mi się system strat stop system fauld, po czym zapala się check engine. Po podłączeniu do komputera pokazuje błąd P0138 i 0037. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę i pomoc. Druga sonda do wymiany.Serwisy już doskonale o tym problemie wiedzą i dają sondy o zmienionych parametrach .Równolegle ze sondą jest zmieniany program obsługujący ją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andzius Opublikowano 7 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 3 godziny temu, JACKO29 napisał: Druga sonda do wymiany.Serwisy już doskonale o tym problemie wiedzą i dają sondy o zmienionych parametrach .Równolegle ze sondą jest zmieniany program obsługujący ją dzięki za cenną odpowiedż .Czyli nie pozostaje nic innego jak serwis aso ? ciekawe ile za taką uslugę zkroją pozdraiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Nie jest to tanie.Wiem,że niektórzy próbowali na własną rękę wymieniać,ale z mizernym skutkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.