Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Start stop system fault i check engine qaskqai 1.6 dig-t

andzius

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wyświetla mi się system strat stop system fauld, po czym zapala się check engine. Po podłączeniu do komputera pokazuje błąd P0138 i 0037. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę i pomoc.

18 godzin temu, andzius napisał:

Witam!

Wyświetla mi się system strat stop system fauld, po czym zapala się check engine. Po podłączeniu do komputera pokazuje błąd P0138 i 0037. Czy ktoś miał podobny problem? Proszę o poradę i pomoc.

Druga sonda do wymiany.Serwisy już doskonale o tym problemie wiedzą i dają sondy o zmienionych parametrach .Równolegle ze sondą jest zmieniany program obsługujący ją

3 godziny temu, JACKO29 napisał:

Druga sonda do wymiany.Serwisy już doskonale o tym problemie wiedzą i dają sondy o zmienionych parametrach .Równolegle ze sondą jest zmieniany program obsługujący ją

dzięki za cenną odpowiedż .Czyli nie pozostaje nic innego jak serwis aso ? ciekawe ile za taką uslugę zkroją pozdraiam

Nie jest to tanie.Wiem,że niektórzy próbowali na własną rękę wymieniać,ale z mizernym skutkiem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...