Zwierz Opublikowano 15 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2020 Cześć, Witam wszystkich. Czy ktoś na forum posiada informację jaki model łap firmy Thule pasują do relingów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Ja zakładałem Evo Raised Rail 7104. Pasują idealnie do J11 z relingami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierz Opublikowano 16 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dzięki za info. Zastanawiałem się też nad łapami 757. Niestety ale nigdzie nie można znaleźć konkretniej informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Na stronie Thule masz konfigurator https://www.thule.com/pl-pl/roof-rack/car-roof-racks Faktycznie według tego konfiguratora Thule do QQ nie wskazuje stopek, które ja mam. Ale pasują idealnie. Jutro (w dzień) mogę Ci zrobić fotki, jak to wygląda bo jeszcze belki bazowe mam na dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierz Opublikowano 17 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Chętnie zobaczę. Możesz przy okazji podać mi długość belki jaką masz? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.