WOJMAR Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Witam, ostatnio zauważyłem, że podczas jazdy przednia maska podskakuje. Po zatrzymaniu sprawdziłem i faktycznie można ją minimalnie podnieść do góry. Mam pytanie czy jest jakaś możliwość jej regulacji, aby była sztywno na zamku, czy po prostu ten typ tak ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Na gumowych odbojnikach możesz podregulować . Będzie na sztywno/skasujesz luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papa_bizkit Opublikowano 22 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2020 Daj blachowkręta z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOJMAR Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 W dniu 22.11.2020 o 12:23, papa_bizkit napisał: Daj blachowkręta z góry może i pomysł dobry, ale mało efektywny Opuściłem zamek na śrubach, trochę pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.