mahtew Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Brzmi strasznie, ale sprawa trywialna. Potrzebuję zamienić stronami łączniki (łeb łącznika od strony siedziska czyli od środka fotela), ponieważ nie mieści mi się skrzynka pod fotel. Czy ktoś ma doświadczenie z wymianą tych łączników? Są to nity czy sworznie? Czy można gdzieś dostać zamienniki na późniejszą wymianę? Nie chcę tego głupio odciąć i później się martwić co z tym zrobić. Zastanawiałem się nad późniejszą wymianą na śrubę pasowaną z nakrętką kontrującą. Ktoś coś wie w temacie i może pomóc? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysrob Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Wygląda na śrubę z imbusem gwiazdkowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahtew Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 tu chodzi o ten z czerwoną podkładką. o ten z gwiazdką bym sie nie pytał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Spróbuj ruszyć,torx 4.To są nitonakrętki trzeba mieć zaciskarkę by je wymienić...ale! Byli tacy którym fotel stukał i wymieniali je na zwykłe śruby.Żeby było dobrze możesz użyć nakrętki samohamownej,takiej z teflonem w środku.Ona się nie odkręci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.