Dokuro94 Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Witam korzysta ktoś może z pokrowców na fotele i jest w stanie coś polecić? Tato chce kupić do swojego Nissana i ostatnio daliśmy się nabrać na uniwersalne niby pasujące do Qashqaia, ale oczywiście nie pasowały... I jescze jedno pytanie czy fotele w Qashqai I są takie same jak w Qashqai I+2 nie licząc oczywiście tej dodatkowej kanapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Sprawdź ofertę Pok-Ter Oczywiście przed zakupem upewnij się, czy to predefiniowane do konkretnego modelu auta. Kilku znajomych się u nich zaopatrywało do różnych aut, sam też kiedyś używałem ich pokrowców, bo mi polecono i nigdy nie było wtopy. Handlują też na Alle... Jakby co, to po zakupie przymiarka i jeżeli coś nie pasi, to odsyłasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 27 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Ja planuje tu brać https://pokrowce.net/ ale koszt ok 500zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.