Rider75 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam Wszystkich. Wymieniłem olej w silniku i chciałem wpisać w komputer km do następnej wymiany. Kilka razy czytałem instrukcję obsługi próbuję i nic. Może robię coś nie tak? Włączam stacyjkę zapala się oil good trzymam przycisk na kierownicy i wchodzę w ustawienia a tam 00 i nic nie mogę zrobić. Proszę o pomoc. Krok po kroku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 29 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Przytrzymujesz prawy przycisk na liczniku i dopiero wtedy włączasz zapłon ciągle go trzymając, km powinny migać, puszczasz przycisk i wciśnij go raz, km powinny się wydłużyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider75 Opublikowano 29 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Dzięki Kolego już ustawiłem. Postępowałem tak jak napisałeś, kilometry zaczęły migać, kręciłem pokrętłem i ustawiłem sobie 15000. Jeszcze raz dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.