PanR Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam, pytanko czy ktoś z was w QQ J11 ma zainstalowane Webasto, na forum znalazłem tylko info o QQ J10. Gdzie można kupić, polecacie jakieś sprawdzone modele? Oraz może ktoś się wypowie jak się sprawuje, jakieś plusy i minusy Z góry dzięki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eddred Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Moje spostrzeżenia są takie: jak działa to jest dobrze, chociaż czasem przydymi pół ulicy i sąsiadzi biegają z gaśnicami, ale bardzo miło jest wsiąść do ogrzanego pojazdu i mieć podgrzany silnik (diesel!), ale w moim zamonotowane jest ogrzewanie marki Eberspacher. Wysiadło. Naprawić za rozsądne pieniądze się nie da, przynajmniej we Wrocławiu. Nowe to 2500 tys. plus-minus 200 PLN. No i nie mam go. Samochód kupiony w Niemczech, tam było zainstalowane ogrzewanie. Generalnie - fajne to, byle działało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.