B99 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Witam mam problem ze stukami w przedniej części auta podczas jazdy po dołach. W ostatnim czasie wymieniłem łaczniki i stuki nadal słychac. Podjechałem do 2 mechaników na kanał i żaden nic nie stwierdził wszystko jest ok. może ktos z was spotkał sie z podobnym problemem, albo to jakas przypadłość tego modelu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Podobne objawy dają zużyte sworznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B99 Opublikowano 4 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chytry.lis Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 zawieszenie przednie w primerach jest bardzo rozbudowane co powoduje że stuki mogą pochodzić z różnych jego elementów ja długo się zmagałem z problemem stuków w przednim zawieszeniu i po tym jak wymieniłem całe przednie zawieszenie za ok 3 tyś zł stuki ustały od tego czasu zrobiłem już 40 tys km i nadal cisza :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B99 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 szkoda mi teraz 3 tys ładować (5400 cena auta). najgorsze ze nie wiadomo co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madricek Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Spróbuj wymienić gumy stabilizatora z przodu, koszt niewielki bo jedna 12-15 złotych. Miałem podobny przypadek, jak wymieniłem te gumy to przestało stukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B99 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 sprawdze dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.