lutek1337 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Witajcie Od niedawna posiadam QQ, dziś zmieniałem opony i sprawdziłem jakość wbudowanego subwoofera od Bose. Wiadomo posiadam cały oryginalny system bose. Jakość i siła tego owego subwoofera jest tak kiepska ze aż zawiodłem się, ze tak znana firma mogła wypuścić taki szmelc. Stare głośniki Diory dziadka grają lepiej i mają lepszy efekt. Moje pytanie jest: Czy można wymienić subwoofer i ewentualnie wzmacniacz na coś, co będzie grać lepiej i będzie mieć lepszy wydźwięk i moc. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert_B Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Hmm, może złe opony założyłeś, że jakość i siła owego subwoofera jest tak kiepska . A na poważnie, to nie dało się tego sprawdzić bez wymiany opon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calypso83 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 No niestety chcesz mieć lepszy dźwięk to maty na drzwi wymiana głośników i jakiś wzmak do tego.Jesli widziałeś wzmacniacz jaki jest pod systemem bose powinieneś się domyślać jak to będzie grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Niestety jakość systemów audio w samochodach tej klasy co qq nie powala na kolana. Ale uważam, że najgorzej nie jest. W moim, basu jest aż za dużo, ale zależy kto ma jakie wymagania. Ogólnie jakość dźwięku oceniam pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 @lutek1337 W razie gdybyś wymieniał, to chętnie przytulę od Ciebie ten wzmacniacz z subowooferem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Nie Ma problemu by przytulić stary, nawet bym za darmo oddał. Jednakże chciałbym wiedzieć na co zamienić, szukam zamienników co pasują do kostek, nie chce Sieniawie w nowe kable i instalacje. Szukam pług n play. Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.