CZARNO_CZARNY Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Proszę o pomoc wysiadły mi lampki oświetlenia wewnętrznego który to bezpiecznik? w j11 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho59 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 Sprawdź 10A bezpieczniki 21 albo 22 ze schematu zapożyczonego z postu innego forumowicza- Bed0l ( mam nadzieję że się nie pogniewa), zresztą na pokrywie bezpieczników masz opisane . Przy okazji , wisi na tym bezpieczniku czujnik światła i deszczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZARNO_CZARNY Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dzięki -nr 22 to ten bezpiecznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus51 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Na który bezpiecznik przychodzi napięcie po zapłonie QQ J11 2018 ? Chcę podłączyć kamerkę na stałe aby działała dopiero po zapaleniu silnika. W gnieździe zapalniczki jest napięcie cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) 4ka - 10A Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Banan61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakus51 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 5 minut temu, Banan61 napisał: 4ka - 10A Sprawdzałem wskaźnikiem i napięcie jest cały czas, a chcę aby się pojawiało po załączeniu silnika. Ale sprawdzę jeszcze raz. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 (edytowane) Gora od prawej - drugi i trzeci to zapalniczki. Napiecie zanika po czasie. Uwaga miedzy 11a i 11b cos juz tam pozmieniali. Edytowane 14 Sierpnia 2022 przez Banan61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 21 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia Zamieszczam bardziej szczegółowy opis bezpieczników i ich lokalizacji, jak wynika z opisów i filmu skrzynki bezpiecznikowe mogą być w pięciu miejscach https://www.youtube.com/watch?v=dGaqw1JEZ1s https://www.servicetutorials.com/2024/01/25/tutorial-nissan-qashqai-j11-rogue-2014-2022-fuse-relay-box-location-diagram-explanation/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi