hencien68 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 witam zakupiłem nissana almere 2005r 1.5 diesel ale nie mam kodu do radia jak mozna rozkodowac radio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Tylko ASO po vinWysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 W dniu 11.12.2020 o 14:22, hencien68 napisał: witam zakupiłem nissana almere 2005r 1.5 diesel ale nie mam kodu do radia jak mozna rozkodowac radio? W książce serwisowej powinien być wpis, lub karteczka z kodem. Jeżeli nie ma, pytaj sprzedawcę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1404 Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 A nie ma takiej możliwości jak w renaultach żeby ściągnąć program wyciągający PIN z numeru seryjnego radia ?? W renówkach można zdekodować programem na telefon z androidem, ściąga się normalnie ze sklepu play. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.