Gość Varicella Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 21:03, katazipen napisał: Odnośnie @Smakor a , doktory tak mają , jak jest kasa ma się wszystko w d.... . Jak by musiał ciężko zapracować własnymi rękoma i fizycznie inaczej by śpiewał . Ciekawe do kogo pijesz.... a sorki... wiem już. A więc... jak bym musiał, pracowałbym fizyczne. Ale lepiej płacą za pracę głową- to taką wybrałem. Bez urazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 (edytowane) W sumie to się już pogubiłem w tym wątku. To o co ostatecznie chodzi z tym zakupem? Za drogi, za usterkowy, serwis nie taki, olej zły? Nie to wyposażenie? Edytowane 15 Stycznia 2021 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Generalnie dyskusja poszła na różne tory, jak zwykle....:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katazipen Opublikowano 16 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 I tak ma być zawsze coś więcej się człowiek dowie A to trochę o leasingu ale trochę o oleju , trochę o zakupie , o silnikach etc....... W każdym bądź razie punkt docelowy został osiągnięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi