monika99 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Witam, Jestem zainteresowana tym tematem, czy ktos z Was ma, lub mial jakies doswiadczenie z takim czyms? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Mam coś takiego, ale jeszcze nigdy nie miałam okazji skorzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS350 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Witam. Mam taki power bank. Odpalałem z niego diesla 1,6 turbo i benzynę 1,6. Dał radę bez najmniejszego problemu. Zakupiłem go w jednez z sieci. Ma jeszcze zabudowany kompresor do kół z elektronicznym ciśnieniomierzem, który wyłącza go po uzyskaniu zadanego ciśnienia. Ma teź lampę led i 2 porty usb do ĺadowania telefonów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 19 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2020 Ja mam taki od Baseus i jak na razie używałem go tylko by odpalić motocykl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 21 godzin temu, RS350 napisał: Witam. Mam taki power bank. Odpalałem z niego diesla 1,6 turbo i benzynę 1,6. Dał radę bez najmniejszego problemu. Zakupiłem go w jednez z sieci. Ma jeszcze zabudowany kompresor do kół z elektronicznym ciśnieniomierzem, który wyłącza go po uzyskaniu zadanego ciśnienia. Ma teź lampę led i 2 porty usb do ĺadowania telefonów. Witaj, a mozesz sie pochwalic jak to wyglada,, jakis namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS350 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2020 Witam. Ostatnio był w sprzedaży w Lidlu. Cena ok 250 zł. Może mają na stronie Online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS350 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Witam. Dla informacji założycielki tematu. 23.01.21 będzie ten power bank po obniżonej cenie: https://www.lidl.pl/pl/p/auto/kompresor-z-manometrem-i-powerbankiem/p133374 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 Żeby ktoś nie wywalił kilku stówek w błoto, proponuję poświęcić kilka chwil na zapoznanie się z artykułemPowerbank i booster, czyli dwa w jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.