Bombardier Opublikowano 17 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2020 Cześć, jak w temacie, prawdopodobnie przepaliła mi się żaróweczka w przycisku otwierania wlewu paliwa. Czy ktoś próbował już może wymieniać podświetlenie w tych przyciskach po lewej stronie kierownicy ? Sam przycisk działa prawidłowo, a nie mogę nic znaleźć w internetach na ten temat : O Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 oj jest sporo zabawy ja w innym aucie to robiłem. najlepiej wyjąć i rozebrać przycisk na części pierwsze. Trzeba mieć lutownice igłową bo tą trasformatorową nie wiem jaką masz ale jest kiepskie podejście. I z tym przyciskiem do sklepu żeby dobrał diodę. zabawy na pół dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub.S83 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 W dniu 17.12.2020 o 18:29, Bombardier napisał: Cześć, jak w temacie, prawdopodobnie przepaliła mi się żaróweczka w przycisku otwierania wlewu paliwa. Czy ktoś próbował już może wymieniać podświetlenie w tych przyciskach po lewej stronie kierownicy ? Sam przycisk działa prawidłowo, a nie mogę nic znaleźć w internetach na ten temat : O Pzdr. Ten przycisk nie jest podświetlany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombardier Opublikowano 27 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2020 Dzięki ! Problem rozwiązał się sam :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.