ollolo Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam, jestem tu nowy, mam prośbę do doświadczonych kolegów na forum o sprawdzenie vin SJNFEAJ11U1700435 nissan qashqai sprowadzony z czech. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Zdaje się trzeba wydać kilka zł aby sprawdzić online, jest kilka serwisów. To nie jest majątek... Pytanie czy w Czechach są dostępne jakieś info jak np. w USA, bo nie wszystkie kraje są takie "odkryte". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ollolo Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Przebieg można sprawdzić on lin jest taka Czeska strona nawet na YouTube pokazuje i tłumaczy. Miałem nadzieję że ktoś ma możliwość sprawdzić i podesłać. Kiedyś sprawdzałem citroena z płatnej strony to szkoda było kasy nic nie było a ktoś na forum podesłał mi pełny raport i się wysypało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.