lutek1337 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Witam serdecznie. Mam kupione nowe radio z Androidem z Chin oczywiście sprawa z Ali Express Chińczyk jak wysłał to się okazało że kable nie pasują i nie mogę podłączyć wszystkiego, nie mam dźwięku kamery cofania oraz portów USB. Moje pytanie brzmi czy ktoś z was miał taki problem czy są jakieś gotowe kable do podłączenia tego czy ktoś może zna link do opisu podłączenia. J10 2013 z Bose i kamera cofania. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Poszukaj chińczyka też sprzedaje same kable, Napisz coś więcej o radiu,może ktoś ma takie i będzie mógł udzielić więcej inf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 30 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Jak by ktoś pokazał zdjęcia okablowania w przypadku systemu z camera i bose. Takie kable mam w aucieA takie końcówki wychodzą z radia.Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 30 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2020 Do obsługi kamer fabrycznych potrzebny jest moduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Siemandero. Rozmawiałem z Chińczykiem i wysłała zdjęcie żeby kabel przełączyć bo źle kable napięcia idą. Czy ktoś miał taki problem i wie który kabel ze stacyjki jest zasilający ? Szczęśliwego nowego roku Wszystkim forumowiczom ᕦ(ò_ó)ᕤSent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Poszukaj , poczytaj są rozpiski wtyczek ,jest i o podłączeniu systemu Bose żeby działał o podłączeniu fabrycznych kamer tylko chcieć poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Oczywiście ze tylko chcieć poszukać. Jednakże jeżeli ktoś wie i może pomoc to dlaczego mam na nowo odkrywać całą technologie, skoro ktoś ma wiedzę która się może podzielić. Poza tym jestem hydraulikiem i elektryka nie jest moją ścisłą dziedziną. Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lutek1337 Opublikowano 1 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Dziekuje bardzo a co do kabli od prądu? To oznaczenia znamionowe czytać czy trzeba z miernikiem prądu?Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2021 Zawsze lepiej 3 razy miernikiem niż kupować nowe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brumiej Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Odgrzeje kotlet.Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem chinola w Qashqai'u. Radio firmy Zytec, zupełny no name,2GB RAM i 64 ROM. Z podłączeniem walczyłem 2dni,ale było warto. Generalnie wychodzi na to, że w Qashqai'u montowano różne kolory kabli w instalacji radia.Ja przekopałem cały net, aż w końcu znalazłem opis pinów bez zdjęcia.Oczywiscie w opisie byly inne kolory kabli jak u mnie,ale same piny się zgadzały. Jesli chodzi o amplituner czyli wzmacniacz ,to wystarczyło podać wzbudzenie i ruszył. Kamerę wstawiłem od chinola,ale jest beznadziejna. Radio gra o wiele,wiele,wiele lepiej jak oryginał. Radio gra o wiele,wiele,wiele lepiej jak oryginał. Później wrzucę opis kostki od amp BOSE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Dobra robota! Potomni beda Cie nosic na rekach! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 3 godziny temu, brumiej napisał: Z podłączeniem walczyłem 2dni,ale było warto Tematów o wymianie radia w j10 jest kilka i praktycznie w każdym opis wtyczek czy pinów w radiu .Kierującsię opisami kostek a nie kolorów kabli byłoby prościej i szybciej. Gratulacje z sukcesu i zadowolenia z radia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi