Bober18 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam jestem nowy:) kupiłem nissana x-trail T32 benzyna 1,6 rok 2017 że salonu używka przebieg 70 tys.dzis zauważyłem że jak wróciłem po przejechaniu 10 km i zgaszeniu silnika po chwili był taki dziwny dźwięk co ok 15-25 sekund. Po godzinie ustało. Co to może być? Żadne zwierzę Przesyłam link do dźwięku https://youtu.be/3_T8A3nLdEY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bober18 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Byłem dziś w serwisie powiedziano mi że to jest dźwięk ustawiającej się przepustnicy raz na jakiś czas jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treash Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Bez obaw to normalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.