rufioxxx Opublikowano 2 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2021 Witam Chodzi o przycisk otwierania bagażnika, Nissan E11. Podczas otwierania ,działa jak mu się podoba. Po dotknięciu zadziała ze dwa razy to potem już nie, trzeba odczekać (różne czasy) i znowu zadziała, w większości przypadków otwiera się jak mu się chce a nie jak tego żądam. 2. Wycieraczka tylna też szaleje, ustawi się jak jej się podoba ,jak załączę żeby tylko przetrzeć to pozostaje w pozycji pionowej, gdy próbuję włączyć ponownie to już brak reakcji. Muszę odczekać jakiś czas żeby zadziałała. Co to mogło by być. Zwarcie kostki jak na zdjęciu otwiera bagażnik , silniczek działa, bo za-symulowałem bez mikro-styku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Sprawdź przewody w przelotce ,między klapą a karoserią.Tam lubią się łamać i to jest częsta przyczyna takich kłopotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufioxxx Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 W czasie deszczu, robi się zaciek (od środka) na tylnej szybie, co widać na zdjęciu ,czy to normalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufioxxx Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Rozebralem przelotkę i oczom moim ukazał się taki widok. Ktoś wcześniej już tu był. Teraz na mnie kolej, kabel po kabelku od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rufioxxx Opublikowano 3 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Uszkodzony przycisk, wymieniłem na Chińską podróbkę i działa wszystko. Można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.