waldusrelax Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam. Jestem świeżym posiadaczem qashqaia 1,6 dig-t z 2018 roku. I mam spoztrzezenie. Jak odpalam zimny silnik to mam takie wrażenie jakby przez dwie sekundy się "rozpędzał" a nie "zaskoczy od razu" jeśli wiecie co mam na myśli. W poprzednich moich autach kręcił rozrusznik potem silnik zapalał "od razu" normalnymi obrotami a tu mam wrażenie jakby się chwilę "rozpędzał" zanim już zacznie chodzić rormalnie. Też tak macie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Czasami ta jest,złapie i przez chwilę chodzi wolno ,by za sekundę wejść we właściwe obroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djlamas Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 U mnie też tak czasami jest, nie wiem od czego to zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Przez cztery lata nie zauważyłem takiego objawu , ale ja dopiero 22 tysiące kilometrów zrobiłem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 18 godzin temu, djlamas napisał: U mnie też tak czasami jest, nie wiem od czego to zależy. Chyba od ciśnienia w układzie paliwowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.