HOROWITZ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jak awaryjnie odblokować i otworzyć bagaznik /Micra K12/. Prawdopodobnie jest uszkodzony mikrostyk wyłacznika ale mam pytanie w jaki sposób otworzyć zablokowaną klapę. Co tam nacisnąć.wcisnąć zeby nie uszkodzić /kto pyta nie błądzi-podobno/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Przez przeoczenie umieściłem temat w nieodpowiednim dziale - przepraszam i proszę o przeniesienie do K12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Kluczykiem, przynajmniej w cabrio tak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 3 godziny temu, marcintju napisał: Kluczykiem, przynajmniej w cabrio tak jest. Otwieranie kluczykiem zamka centralnego nic nie daje Muszę odblokować od wewnatrz ,demontując oparcie kanapy.Tylko nie wiem gdzie się naciska dżwignię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Nie centralny! W klapie nie ma dziury na kluczyk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 52 minuty temu, marcintju napisał: Nie centralny! W klapie nie ma dziury na kluczyk ? ano nie ma w cabrio jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Tak, a dowiedziałem się o tym jak mi kluczyk wpadł do bagażnika i zatrzasnąlem auto :D. Zapasowy mam tylko grot, a cetrlany nie włączy się w cabrio z drzwi, ani nie idzie włączyć od środka ręcznie bez org kluczyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 17 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Co prawda nie uzyskalem odpowiedzi na moje pytanie ale rozwiązanie znalazłem sam. Może ta informacja komuś się przyda. Po usunięciu przeźroczystej miękkiej osłony - dźwignię białą plastikową należy przesunąć w lewo jak na foto i zapadka odblokuje zamek i bagażnik można otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.