Wojtek_GD Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Cześć, chciałem zapytać o dysze spryskiwaczy przedniej szyby w T31Na rynku nie są dostępne, nie ma ich nawet ASO w Gdańsku.Wiecie może, czy takie same dysze występują w innych autach, będą pasowały jakieś zamienniki?Może ktoś już przerabiał taki problem... Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 szukałem i poza używkami to u nas nie znalazłem. Ale wg nissan europarts znalazłem właśnie, że o ile oryginalnych do X-Traila T31 nie ma (289313UY0A, 28931JG400, 28930JG40A) o tyle są nowsze, które występują też w innych modelach. Strona podpowiada kod 28931ED000 podając kompatybilność z modelami: AD Bluebird Sylphy Latio Note Sylphy Tiida Tiida Latio Wingroad X-Trail wygląda na to, że na naszym rynku powinny znaleźć się do Note. W ASO powinni mieć. Wg amayama z wysyłką z Japonii cena to ~24$. Na sieci można jeszcze znaleźć opis, gdzie ludzie zmieniali na spryskiwacze mgłowe z Citroena, ale nie zagłębiałem tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Mam od lat wsadzone mgłowe od Note i polecam.Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Bardzo dziękuję, będę szukał. ...Nie sądziłem, ze to taki deficytowy towar. Spryskiwaczy do reflektorów jest sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 ...Demontaż spryskiwaczy to duży problem? Wymaga jskiś specjalistycznych narzędzi, umiejętności, wiedzy tajemnej, zaklęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Nie, wystarczy podważyć płaskim śrubokrętem i wyskoczy. Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Dzięki za pomoc. Obawiałem sie, ze trzeba będzie rozbierać podszybie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eloar Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 19 godzin temu, stacho napisał: Mam od lat wsadzone mgłowe od Note i polecam. @stacho a kojarzysz jaki jest kod cześci tych dysz do Note'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stacho Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 https://www.drive2.ru/l/288230376153194755/Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.