SWAGGIE Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Witam wszystkich posiadaczy Posiadam Murano w tych nieszczęsnych skórach, które opisywane są jako czerwone, wiadomo kilometry lecą lata mijają, wszystko się zużywa, i teraz moje pytanie, czy ktoś stąd wie może czy gdzieś w Polsce da radę dostać fotel kierowcy w tym kolorze skór? Za każdą pomoc z góry dziękuję (zdjęcie poglądowe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 7 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2021 Można pojechać do tapicera i dobierze lub naprawi istniejące poszycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SWAGGIE Opublikowano 8 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 13 godzin temu, bubuss napisał: Można pojechać do tapicera i dobierze lub naprawi istniejące poszycie Tak tak, i taki dokładnie jest plan, natomiast myślałem, że da radę znaleźć gdzieś po prostu nowy fotel, a niestety jak szukałem sam to jedyną opcją było ściąganie go z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubuss Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 NIe opłacalne jest duży gabaryt taniej wyjdzie tapoicr pewnie ze 200 zł weźmie za naprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.