tomas1916 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Witam szanownych forumowiczów. Jakiś czas temu zakupiłem relingi do mojego Qashqaia: https://www.toptun.pl/nissan-qashqai-2015-relingi-dachowe-p31344 Po pewnych trudnościach udało się je zamontować jednak po roku użytkowania zgubiłem (podczas jazdy) zaślepkę do lewego przedniego relinga. Problem polega na tym, że zaślepka nie występuje jako oddzielny element w sprzedaży. Pytałem zarówno u sprzedawcy, producenta jak również w serwisie Nissana. Moje pytanie brzmi- czy ktoś z Was miał podobny problem i znalazł gdzieś zaślepkę do relingów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Ale Toptun nie są oryginalnymi Nissanowskimi relingami,wątpię czy nawet na allegor lub innym portalu je znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 @tomas1916 poszukaj kogos z drukarka 3D, wydrukuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas1916 Opublikowano 11 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 W dniu 8.01.2021 o 16:55, borge napisał: @tomas1916 poszukaj kogos z drukarka 3D, wydrukuje W ostateczności o tym myślałem i tak pewnie zrobię. Dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg-nissan Opublikowano 14 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2021 Witam , biorąc pod uwagę ,że po wstawieniu relingów też straciłem jedna zaślepkę już po 7 dniach , to postanowiłem dociąć sobie z oryginalnych bo i tak były już nie potrzebne. Trochę kombinacji było ale w 30min spokojnie do zrobienia Ech , chyba pomyliłem zaślepki , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.