nivid Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Pathfinder zaczął pobierać coraz więcej oleju, więc chcę dowiedzieć się co mnie czeka. Czy jest jakiś sposób na zdiagnozowanie przyczyny, czy też remont i ciul? Poszukuję warsztatu , który takie silniku remontuje (południowa część PL). Czy ktoś orientuje się w kosztach takiego remontu? Zastanawiałem się nad SWAP-em... ale to chyba kosmiczne koszta. No i miejsce,gdzie takie cosik można zrobić jast mi nieznane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariowu Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 Ja mam w Lublinie mechanika, który złożył mi silnik po kapitalnym remoncie. Pisz na PW lub zadzwoń 500121151 to wszystko Ci opiszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kauzer Opublikowano 28 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Panowie, szukam silnika 4.0 v6. Mój się zatarł. Jak macie info to piszcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.