siebyl Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam. Sezon zimowy się zaczął i z pryskiwaczy sika jakby prostatę miały. Nie wiem czy tylko ja mam tak czy wszyscy użytkownicy. Wymienić na nowe czy ktoś próbował coś z nimi robić, a może wina pompki. Generalnie na letnim płynie w miarę ok po wlaniu zimowego dużo gorzej podaje płyn na szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 14 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2021 Przy dostatniej temperaturze czy tylko ujemnej? Bo jak druga opcja to IMO dysze zamarzają - nie sam płyn, tylko woda. A jeśli chodzi o tył, to jest różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 8 godzin temu, siebyl napisał: Witam. Sezon zimowy się zaczął i z pryskiwaczy sika jakby prostatę miały. Nie wiem czy tylko ja mam tak czy wszyscy użytkownicy. Wymienić na nowe czy ktoś próbował coś z nimi robić, a może wina pompki. Generalnie na letnim płynie w miarę ok po wlaniu zimowego dużo gorzej podaje płyn na szybę. Wyciągnij dysze i zobacz, pewnie cos je zapchalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Witam ! Czy może ktoś próbował zamontować do QQ podgrzewane dysze spryskiwaczy? Jeżeli tak to proszę podzielić się doświadczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 @DziadekJanek możesz dać jakiś link do info o takich dyszach do Qashqaia J10? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziadekJanek Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Exciter. Niestety, nie znalazłem żadnych oryginalnych dysz do QQ. Miałem nadzieję,że ktoś z użytkowników adoptował dysze z innego auta. Niby drobnostka a zimą dopiero widać zalety. Może Chińczycy coś wymyślą ;-).Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scanik Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 Dajcie sobie spokój z tym, auto spalicie. To są duze ampreze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miede1 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Minęło już trochę czasu ale nie widzę rozwiązania problemu. Miałem to samo. Wystarczyło zmienić....płyn do spryskiwaczy i po kłopocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 W dniu 22.01.2021 o 14:43, DziadekJanek napisał: Może Chińczycy coś wymyślą Poszukajcie na Aliex... Widziałem tam predefiniowane dysze do QQ J10 i o ile dobrze pamiętam były też spryskiwacze z podwójnymi dyszami. Tutaj jak poszperacie, to może coś dla siebie znajdziecie Dysze spryskiwacza - Nissan Tak na szybko m.in. do Nissan Qashqai j10 j11 x Trail t32 t31 Tiida Juke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 2 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2021 Przed kupnem poczytajcie opinie tych, ktorzy juz kupili. Przy wielu pisalo, ze wogole nie pasowaly do QQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi