19rafik93 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Witam, Pojawił się u mnie problem z reflektorem przednim. Mianowicie strasznie zaczął parować reflektor a dodatkowo jak na początku myślałem spaliła się żarówka ksenonowa. Zakupiłem żarówkę wymieniłem, a tu dalej nie świeci. Jednak w drugim reflektorze zadziałały obie żarówki. Sprawdziłem bezpieczniki są okej. Może wie ktoś co może być przyczyną i jak w łatwy i przyjemny sposób poradzić sobie z parującym reflektorem. Aura nie sprzyja do rozbierania przodu samochodu w celu wyciągnięcia reflektora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 skoro to ksenon to moze nie zarowka jest winna ale uszkodzeniu ulegla przetwornica czy jak inni to nazywaja zaplonnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19rafik93 Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Niestety to nie to. Żarówkę wymieniłem razem z zapłonnikiem. Bezpieczniki okej. Czy ktoś nie miał podobnej sytuacji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19rafik93 Opublikowano 7 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Pytanie czy oprócz tego co na tej aukcji https://allegro.pl/oferta/osram-d1s-4300k-zarnik-xenon-original-lampka-usb-7972340564?snapshot=MjAyMC0xMi0yNFQxMjozMzozNC40NjJaO2J1eWVyO2IxZWY2Y2U5NzM0NmQ4ZmNmMTM2YmM3MWRmMTJjNTQ4ZmE5MTMzMDY5YTYwYTU4OTRiZmRiODU2ZDlmMWI4ZDE%3D Jest jeszcze jakaś przetwornica ? Qashqai j10 fl 2013r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.