Nyczus Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam, wie ktoś jak zdjąć lusterko wsteczne wewnętrzne, aby nie rozwalić? Przednia szyba będzie wymieniana i nie chce rozwalić plastika ;/ Zapomniałem zrobić zdjęcia, ale na necie znalazłem jakieś. Nissan Qashqai 2011r. Czytaj więcej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa3791 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyczus Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Dziękuję za pomoc tak jak dodał fotkę ''sowa'' wystarczy trochę mocniej pociągnąć w dół, akurat miałem z czujnikiem deszczu. Jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.