Wladziu12 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam mam problem z moją primerą p11 1.8 pb Mianowicie problem polega na tym że, sprzęgło bierze 1cm od podłogi, 1 i wsteczny bieg ciężko się wbija. A Wymieniłem sprzęgło komplet z dociskiem i łożyskiem, olej w skrzyni, wysprżęglik, nawet płyn do sprzęgła hydraulicznego i dalej te same bolączki. Jak ma ktoś wiedzę co można jeszcze zrobić to proszę pisać. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintju Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Może wysprzęglik jeszcze zapowietrzony, odkręć korek zbiorniczka płynu hamulcowego i pompuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladziu12 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 31 minut temu, marcintju napisał: Może wysprzęglik jeszcze zapowietrzony, odkręć korek zbiorniczka płynu hamulcowego i pompuj. Dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Polecam to, szcxzególnie od 7:12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TESTER 1956 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 W p11 jest możliwość regulacji cięgna na strzemiączku przy pedale, może trzeba podciągnąć odrobinę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.