Santo Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Witam , będę montować samodzielnie do mojego QQ J11 videorejestrator THINKWARE dasc cam Q800 pro. W internecie jest mnustwo filmow jak to sie robi,i z grubsza wiem jak sie do tego zabrać .Mam jedno ,pytanie do jakich bezpieczników sie podłaczyć tak aby kamera działała poprawnie .Kabel zasilania ma trzy kolory czarny to masa,czerwony zasilanie stałe, żółty to zasilanie po właczeniu zapłonu.Zrobiłem rospiskę bespieczników od strony kierowcy ,a jeszcze jedna sprawa chodzi mi o to gdzie znajduje sie antena GPS słyszałem ze jest umieszczona nad zegarami ,ale to nic potwierdzonego .Na koncu podziele sie jakimiś fotkami po zamontowaniu zwstawu. POzdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santo Opublikowano 25 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Dziekuję wszystkim za pomocne rady ,ale tak jak obiecałem zapodam kilka fotek .Kamera jest zamontowana działa ,jeden minus nie mogę zakonczyć rejestracji aby korzystać z chmury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.