nookie76 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Super wymienione i nowe śruby też nowe. Dzięki wielkie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Super wymienione i nowe śruby też nowe. Dzięki wielkie... Pozdrawiam Możesz opisać wymianę? U mnie sanki są zakonserwowane ale widzę że korozja to największy problem tego samochodu w przyszłości, bo mechanicznie nie miałem przez 8 lat ani jednej usterki. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nookie76 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 1 minutę temu, monkahead napisał: Możesz opisać wymianę? U mnie sanki są zakonserwowane ale widzę że korozja to największy problem tego samochodu w przyszłości, bo mechanicznie nie miałem przez 8 lat ani jednej usterki. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Samochód został postawiony do remontu po kolizji (zostałem uderzony w tył) i przy okazji mechanik stwierdził że mam dziury w sankach także zamówił sam sanki i wstawił plus nowe śruby....ustawienie zbierznosci i zrobione. Sanki plus śruby 1100 zł zbierznosci 160.zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Ok, czyli silnik jest podwieszony na łapach, nie ma mocowań na sankach, można wymieniać w kanale jakby co? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nookie76 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nie mam pojęcia jak to wyczarował ale myślę że ktoś służył pomocą sam nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 1 godzinę temu, monkahead napisał: Ok, czyli silnik jest podwieszony na łapach, nie ma mocowań na sankach, można wymieniać w kanale jakby co? Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Chyba można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 19 godzin temu, monkahead napisał: czyli silnik jest podwieszony na łapach Tak, do nadwozia jest zamocowany. Do sanek jest tylko łącznik reakcyjny. Do sanek jest też zamontowana przekładnia kierownicza, trzeba ją odkręcić i najlepiej podwiesić, aby nie obciążała wałka. Być może jakieś przewody są zamocowane na sankach, trzeba odczepić, może coś jeszcze. Po rozłączeniu na sworzniach zwrotnicy można jechać w dół. Przy okazji można wymienić gumy stabilizatora, bo będzie łatwy dostęp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Dziękuję, pytam na wszelki wypadek, bo w lato będę je konserwował, na razie raczej nie będę musiał ich wymieniać. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin579 Opublikowano 28 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2022 W dniu 29.06.2021 o 20:25, scanik napisał: Wyszukanie tematu zajmuje ok 15 sekund. Niech poczyta a nie zaśmieca forum No właśnie kolego jakoś ciężko jest znaleźć ? mógłbyś być na tyle pomocny i wstawić linka do opisu wymiany tulei w sankach do Qashqaia na przód ... bylibyśmy bardzo wdzięczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi