MONIO303 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam Czy ktoś posiada Service Manual Clarion PN-2736H? (NISSAN 88188 CC000) Mam w Murano z 2007 roku z nawigacją i nie mogę poustawiać paru upierdliwych funkcji-skróty klawiszowe standardowe nie działają. Czyli "4" i krecenie głośnością....nie działają. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONIO303 Opublikowano 9 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Jedyne co znalazłem to -załącznik. Ukryte funkcje...diagnoza ...czyli pokazuje co sie zepsuło. Czyli jak navi się zepsuje to w navi to odczytasz...haha, lub jak radio sie zepsuje to mozesz to sprawdzić ...haha. Szkoda że ten BOS nie ma czytnika płyt gramofonowych bo jakośc dzwięku nie odbiega od patefonu. Reasumując. Wyćpnąłem. Mam pare "androidów 2DIN ...zobaczę który nie przymula. Głośniki tez wymienię...duzo jeżdżę. W TINO wsadziłem hmmm...nie pamiętam. Ale przymula na androidzie 8.1 Nie będąc skąpcem w dzieleniu sie info dodam rozpiskę AUDIO 2007 Bose 09 i inne. Może komuś sie przyda. AV.pdf AUDIO-skonwertowany.pdf dodam clarion_pn2764h.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.