Piter Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Czy ktoś z Was może montował? Jeśli tak to na co zwrócić uwagę i jakie macie źródło zakupu zestawu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Ja się nad tym zastanawiam, ale tak schodzi już ze 3 lata, ostatnio gdzieś w którymś z tematów na tym forum( poszukaj) wyszedł problem głośności zestawu ( raczej niefabrycznego) i jakoś mi trochę odeszła ochota. Ale robić się ma podobno coraz cieplej, więc pewnie znowu się będę zastanawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quadro26 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Podobno takie zestawy dosyć głośno wyją. Również miałem na to chrapkę, ale jak mam hałasować pod biedronką, przy pakowaniu zakupów to podziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Pierwsze słyszę żeby wyły...skąd takie info? Na YT tego nie słychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 ale coś mało sie otwiera. ja mam prawie dwa metry i stoję bezpiecznie pod otwartą klapą , a ten kicaj głową dotyka gdzie ma wzrostu max 1,60cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.