Bad_Lucky Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Witam wszystkich Czytałem już na forach o problemie w nissanie Almere Problem polega na tym iż samochód kręci ale nie odpala Sprawdziłem akumulator i bezpieczniki Ma ktoś pomysł co to może być? Wczoraj jeszcze odpalał Dzisiaj rano odśnieżam przekręcam i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Immo? pompa paliwa? jak krecisz to akku słabnie? masz gaz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bad_Lucky Opublikowano 12 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 Benzyna Bak w pełni 3/4 Akku raczej nie Zamieniłem nawet od brata z fury żeby wykluczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lawnowerman Opublikowano 12 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2021 No to albo immo albo nie masz iskry albo wahy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avion Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 W dniu 12.02.2021 o 20:58, Bad_Lucky napisał: Witam wszystkich Czytałem już na forach o problemie w nissanie Almere Problem polega na tym iż samochód kręci ale nie odpala Sprawdziłem akumulator i bezpieczniki Ma ktoś pomysł co to może być? Wczoraj jeszcze odpalał Dzisiaj rano odśnieżam przekręcam i nic U mnie okazało się ze po wymianie kostki styków stacyjki Od lewej strony kolumny kierowniczej takie problemy z odpalaniem znikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi