cedricco Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Witam! Mam takie obiawy w pokrywie bagażnika że świeci się światełko w bagażniku i rozładowuje akumulator i zablokowana pokrywa ze świecącą kontrolką na desce rozdzielczej Co robić w takiej sytuacji? Pomocy... Dodam że bagażnik już awaryjnie otworzyłem. Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Podpowie ktoś co się stało że tak ten zamek nie otwiera a się zaciska...Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Gdzie mogę dobrać i zakupić elektrykę chodzi o wiązkę bagażnika do Nissan Primera 1.8 Pb bez LPG P12 HB 2002? Ktoś ma pomysł?Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 wydaje mi się .że problem jest w wyłaczniku klapy bagaznika/microstyk/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 NowyWysłane z mojego SM-A520F przy użyciu TapatalkaMicrostyk oraz zamek są wymienione Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOROWITZ Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 A......to w takim razie problem w przewodach,Najczęściej zwarcie lub przerwa blisko przejść - klapa karoseria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 14 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Zerknę może jutro... Co i jak z tymi kabelkami.Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.