Wojtek_GD Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Chciałbym zapytać, czy w X-Trailu T31 jest mozliwość wkodowania dodatkowych funkcji: - składanie i rozkładania lusterek przy gaszeniu/uruchamianiu silnika - domykanie szyb przy gaszeniu silnika - automatyczne włączanie i wyłączanie świateł mijania przy gaszeniu/uruchamianiu silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Do lusterek i szyb trzema dokupić i zamontować moduły, światła można -funkcja DTRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_GD Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Do lusterek i szyb trzema dokupić i zamontować moduły, światła można -funkcja DTRL... Dzięki, a wiesz może jakim programem da się to zrobić?Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mitet Opublikowano 20 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 CONSULT 3 ( 3+, 4) na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 @mitet jaki moduł warto kupić do lusterek, szyb i szyberdach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielon Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 W dniu 2.03.2021 o 09:37, Zielon napisał: @mitet jaki moduł warto kupić do lusterek, szyb i szyberdach ? ktoś coś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaj Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 5 godzin temu, Zielon napisał: ktoś coś ? Coś na Aliexpres widziałem ale sam jestem ciekaw opini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi