laufe Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Witam szanowne grono, Z góry przepraszam jeśli dubluję temat ale szukałem na forum o tym problemie i nie do końca udało się coś znaleźć coś co rozwiąże mój problem. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem Nissana Qashqai J10 z 2012 roku. Mam wersję z naviagacją, seryjnym subwooferem oraz kamerami 360. Szukam już od jakiegoś czasu nowej stacji multimedialnej na której by działały wszystkie wcześniej wymienione elementy. Przeszukuje aliexpres, allegro, dzwonie po firmach i nikt nie może mi udzielić informacji czy jest takie radio które współgra z tymi seryjnymi akcesoriami, spotkaliście się już jakimś radiem które wspiera te wszystkie rzeczy? Będę niezmiernie wdzięczny jeśli ktoś jest w stanie udzielić informacji jakie radio na androidzie można kupić do tego samochodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 więcej chęci,jest o tym cały temat, poszukaj, zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.