Kuba.13 Opublikowano 16 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam serdecznie. Jestem właścicielem Micra k11, niestety wróciłem do domu i nagle opadły wszystkie wskazówki zegarów ( nie pokazuje ile jest paliwa, predkosciomierz i temperatura) oraz przestało grać radio (podświetlenie licznika działa) Myślałem ze jakiś bezpiecznik ale wszystkie są ok. Czy ktoś miał taki problem lub wie co mogło się stać? Z góry dziękuje za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo007 Opublikowano 20 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Ja mam podobną sytuację w nissan picku 1999. U mnie na odwrót wskazowki od temperatury i paliwa poszły w górę. Rozwiazałeś problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ands Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Mam dokładnie ten sam problem. Nie dzialają liczniki, radio i oświetlenie wnętrza. Bezpieczniki w porządku. Nie mam pojęcia co się stało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.