Maciek.Danmark Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Witam panowie Szukalem na stronie ale nie znalazlem ,wiec prosze o wyrozumialosc. Kipilem radio tesla screan od chinczyka Dla Nissan x trail X Trail T32 Qashqai J11 Rogue Android Radio 2013 + samochodowy odtwarzacz multimedialny Stereo Audio Tesla nawigacja GPS jednostka główna|Samochodowe odtwarzacze multimedialne| - AliExpress cos takiego niby plug and play ale za cholere nie mozna go dodpiac dodatkowo po podlaczeniu OBD kostki poduszka wyskoczyla w sensie blad kostki nie pasuja,mialo byc sterowanie klimy z wyswietlacza ale ekran nawet sie nie zalacza moge podpiac tylko jedna kosc panowie ratujce bo troche kasy na to wydalem przerabial ktos taka sytuacje dziekuje za info jesli bedzie potrzeba mam jeszcze zdjecia jak to na zywo wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 może jakaś obeznana firma car-audio lub coś w tym stylu ,tam uderzyć . Bawiąc się samemu i spalić przez przypadek....szkoda monety . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Bardzo często ludzie piszą o wsparcie do producenta i Chińczyk odpowiada.Może warto spróbować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Pisalem ale oni nie wiedza o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Jedyne wyjście,szukaj w google firmy która zajmuje się montażem audiocar,może pomogą.Mnie pomógł facet z Legnicy,sprzedawał i montował chińszczyznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 17 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 Mieszkam w kopenhadze skontaktowalem się z jedna firma to mnie wyśmiali jak powiedziałem ze kupiłem z Chin myslalem ze może ktoś przerabiał podobny temat i są jakies kable redukcyjne .... moge zlecić montaż na chama ,ale nie wiadomo czy radio będzie obsługiwać wszystkie funkcje ,a ma ich sporo kam 360 i obsługa klimy to jest dla mnie priorytet mam kolegę co ma xtraila i u niego jest takie samo wszystko co u mnie ,a na stronie pisali ze xtrail,i kaśka pasuje szlak mnie trafia bo to nie jest 50 zł ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) Ja to napisze tak - w J11 byly juz trzy razy zmieniane podlaczenia (orginalne wtyczki) wiec to co pisze, ze do J11 od 2013+ to jest zadna informacja to jest po prostu wprowadzanie ludzi w blad. Jesli nie przysla Ci prawidlowych kabli to masz tylko szanse znalesc dobrego fachowca (jesli wtyczki pasuja) zeby dopasowac do orginalnego okablowania, jesli wtyczki nie pasuja kupic wiazke kabli np. od Dasaita i wymienic wtyczki przekladajac kable. Wykonalne? Ryzykowne? Przejsciowek raczej nie znajdziesz. Zobacz roznice - pierwsze nowe modele, drugie starsze model. Edytowane 17 Lutego 2021 przez Banan61 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 17 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 (edytowane) To jak nie minęło 15 dni od potwierdzenia otrzymania to otwórz dyskusje ze sprzedającym na Ali. Opisz, że sprzęt jest wadliwy i niech Ci zwrócą kasę. W najgorszym wypadku będziesz musiał odesłać sprzęt do Chin. Edytowane 17 Lutego 2021 przez Jacoob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 18 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 (edytowane) Tak zrobiłem a polecicie jakies fajne radio ? musi 360 obsługiwać Edytowane 18 Lutego 2021 przez Maciek.Danmark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 @Maciek.Danmark chyba wszyscy tutaj spokojnie polecą Dasaita Px6 A wątek tutaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2021 Witam ponownie po grubych walkach i odesłaniu radia,jutro mam mieć zwrot kasy (potwierdzone w banku) dzieki wszystkim za info puki co zamówiłem nowe,myśle ze się sprawdzi,co prawda nie tesla ale może będzie ok co sądzicie o zakupie ,pozdrawiam https://www.ice-shop.dk/pst10xtn.html?gclid=EAIaIQobChMIoqyika327wIVh0eRBR3c8Q7nEAQYASABEgJiqPD_BwE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) U mnie Twój link nie działa -> HTTP403. EDIT: Jak jestem na vpn z Danii to się strona otwiera No wygląda ciekawie ale w tej cenie masz lepszą Dasaite (więcej RAMu i pamięci wewnętrznej). Dlaczego nie chciałeś Dasaite PX6? Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez Jacoob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 W dniu 11.04.2021 o 18:57, Maciek.Danmark napisał: Witam ponownie po grubych walkach i odesłaniu radia,jutro mam mieć zwrot kasy (potwierdzone w banku) dzieki wszystkim za info puki co zamówiłem nowe,myśle ze się sprawdzi,co prawda nie tesla ale może będzie ok co sądzicie o zakupie ,pozdrawiam https://www.ice-shop.dk/pst10xtn.html?gclid=EAIaIQobChMIoqyika327wIVh0eRBR3c8Q7nEAQYASABEgJiqPD_BwE Mało RAM bierz radio z 4GB . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Dziś radio doszło i znowu kable nie pasują od radia ma 2 wtyczki i jedna pasuje a druga nie ?prądowa ma ktoś może fotki realne z dasaity org radio z nawi mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Te zdjęcia, które tu są to są realne zdjęcia:https://www.aliexpress.com/item/32993926906.html?spm=2114.13010708.0.0.3a994c4dipPcYq a tutaj masz filmik z montażu:https://www.youtube.com/watch?v=bXupDD1SQUA Niestety jak ja montowałem u siebie to nie robiłem zdjęć kabli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2021 Tylko ja tej drugiej kostki nie mogę podpiąć 26:56 sec kur.. brak mi sil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Podaj link do radia które kupiłeś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek.Danmark Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 https://www.ice-shop.dk/pst10xtn.html?gclid=EAIaIQobChMInOeNg9P97wIVh-myCh1_dwPTEAQYASABEgJSgPD_BwE temat prawie rozwiązany wysylaja mi inne kable Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2021 12 minut temu, Maciek.Danmark napisał: https://www.ice-shop.dk/pst10xtn.html?gclid=EAIaIQobChMInOeNg9P97wIVh-myCh1_dwPTEAQYASABEgJSgPD_BwE temat prawie rozwiązany wysylaja mi inne kable Jeżeli masz J11B , to radio z linka nie pasuje . Dla tego wtyczka nie chce współpracować z instalacją radia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi