KrisPa Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 Witam. Czy jest możliwość tak ustawić centralny zamek aby po ruszeniu samoczynnie ryglował drzwi??? Jeśli tak to jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 18 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2021 To nie francuz, mimo, że mariaż z renault Nie da się w standardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisPa Opublikowano 19 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2021 Przecież nie tylko francuzy tak mają. Mam vito i się zamykają, miałem tucsona i też się ryglowały... Myślałem że może to kwestia ustawień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 W rogue same się ryglują, po ruszeniu z miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Miałem fiata, opla, suzuki, nissana, w żadnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 (edytowane) Mam służbówki Skody i Forda, i się nic nie rygluje, ale w ustawienia nie patrzyłem. Edytowane 21 Lutego 2021 przez tomkek1912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 21 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Ja to spotkałem w reno i cytrynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArtM Opublikowano 1 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Znalazłem takie coś, gdyby kogos interesowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Bylo w Almera N16. Po włączeniu zapłonu i zamknieciu dzwi autoblokada. Super! Do czasu gdy ktoregos dnia kupilem wycieraczki szyby przód i przed sklepem wymieniam, chcę sprawdzić jak tam nówki, włączam zapłon i wycieraczki, wychodzę z samochodu i....klap dzwi...i d*pa..zostalem na zewnątrz z zamknietymi samochodem z włączonym silnikiem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 hehe przemyślany system Raczej jak już - choć to dla mnie archaiczny bajer, dopiero powinno zamykać powyżej 10 km/h... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stuff1000 Opublikowano 17 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2021 Moj sie zamyka po przekroczeniu 10 km/h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi